Neohodnoceno

Mikrobac forte 20ml sáček (250ks/kar)

Mikrobac® Forte 20ml Sáček - Profesionální Dezinfekce: Tento sáček nabízí výkonnou dezinfekci s širokým spektrem účinnosti. Efektivní proti bakteriím, houbám a virům, včetně noro-, adeno-, polyoma- a rotavirů. Ideální pro různé umývatelné povrchy v zdravotnických zařízeních a dalších citlivých prostředích. Má dobré čisticí schopnosti a je šetrný k materiálům, s jemnou vůní a bezpečným složením. Zvolte Mikrobac® Forte pro efektivní a bezpečnou dezinfekci.  POZOR DOPRODEJ! OD roku 2025 se bude prodávat jen po kartonech 250ks kvůli změně legislatívy. Ještě můžete nakoupit po kusech

Skladem u dodavatele
Kód: BOD-975392
16,51 Kč 18,49 Kč včetně DPH 16,51 Kč / 1 ks
mikrobac forte 20ml sáček - účinná dezinfekce povrchů a nástrojů
Výprodej

Mikrobac® Forte 20ml Sáček - Vysoce Účinný Dezinfekční Prostředek

Širokospektrální Dezinfekce pro Maximální Ochranu Mikrobac® Forte je výjimečný dezinfekční prostředek určený pro profesionální použití, který poskytuje širokospektrální ochranu proti široké škále mikroorganismů. Díky svým baktericidním, fungicidním a virucidním účinkům je ideální volbou pro zajištění hygieny ve zdravotnických zařízeních, nemocnicích, pečovatelských domech, ale i v průmyslových kuchyních a potravinářských provozech.

Klíčové Vlastnosti Mikrobac® Forte 20ml Sáček

  • Baktericidní, Fungicidní, Virucidní Účinky
    Mikrobac® Forte nabízí spolehlivou ochranu proti širokému spektru patogenů, včetně různých virů, což z něj činí nezbytný prostředek pro udržení hygienických standardů na nejvyšší úrovni.

  • Vynikající Čisticí Schopnosti
    Tento prostředek nejen dezinfikuje, ale také účinně odstraňuje nečistoty a znečištění z povrchů, aniž by je poškozoval, což zaručuje bezpečné a efektivní čištění.

  • Materiálová Snášenlivost
    Mikrobac® Forte je navržen tak, aby byl kompatibilní s různými materiály, takže jej můžete bezpečně použít na různé povrchy bez rizika poškození.

  • Jemná Vůně
    S příjemnou vůní, která je ideální pro citlivá prostředí, kde jsou silné vůně nežádoucí, je Mikrobac® Forte vhodný i pro použití v prostředích s vysokými nároky na komfort a pohodu.

  • Bezpečné Složení
    Hlavní účinnou látkou je benzyl-C12-18-alkyldimethylammonium chlorid, který zaručuje vysokou účinnost při současném zajištění bezpečnosti při použití.

Použití a Aplikace Mikrobac® Forte je vhodný pro dezinfekci v různých prostředích. Snadno se aplikuje a jeho doporučená doba expozice se liší v závislosti na koncentraci a typu aplikace. Tento prostředek je ideální pro zdravotnická zařízení, nemocnice, kuchyně a potravinářství, kde je čistota a dezinfekce na prvním místě.

Bezpečnostní Upozornění Mikrobac® Forte je vysoce toxický pro vodní organismy a hořlavý. Při manipulaci je důležité dodržovat bezpečnostní opatření, včetně použití ochranných rukavic, oděvu, brýlí a obličejového štítu. V případě styku s kůží nebo očima postupujte podle pokynů pro první pomoc.

Specifikace Mikrobac® Forte

Pokud potřebujete větší balení, můžete zvolit Mikrobac Forte 5L, který je dostupný v praktickém kanystru.

Obsah Číslo výrobku Balení EAN
20 ml 8956653 1 ks á 1 ks 4049500185431
20 ml sáčky 9804342 1 karton á 250 x 20 ml 4031678038534
5 l kanystr 9804354 1 ks á 5 l 4031678036950
5 l kanystr 9811795 1 ks á 5 l 4031678053711

Závěrečné Doporučení Mikrobac® Forte 20ml Sáček je ideální volbou pro profesionální dezinfekci. Jeho účinnost, bezpečnost a šetrnost k materiálům z něj činí nezbytný prostředek pro udržení hygieny v citlivých prostředích.


FAQ

1. Je Mikrobac® Forte vhodný pro dezinfekci v potravinářských provozech?
Ano, Mikrobac® Forte je vhodný pro použití v potravinářských provozech a průmyslových kuchyních.

2. Jak dlouho trvá expozice při aplikaci Mikrobac® Forte?
Doba expozice závisí na koncentraci přípravku a typu aplikace. Doporučujeme postupovat podle pokynů na obalu.

3. Jaké bezpečnostní opatření je nutné dodržovat při použití Mikrobac® Forte?
Při manipulaci používejte ochranné rukavice, ochranný oděv, brýle a obličejový štít. Vyhněte se kontaktu s kůží a očima.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Hartmann

Hartmann-Rico a.s. – Přední Dodavatel Zdravotnických a Hygienických Produktů

Hartmann-Rico a.s. patří mezi přední dodavatele zdravotnických a hygienických produktů na světovém trhu. S hlubokými kořeny v oboru a důrazem na vysokou kvalitu je tato společnost významným partnerem mnoha zdravotnických institucí a farmaceutických firem po celém světě.

Specializace na Různé Oblasti Zdravotní Péče

Hartmann-Rico se specializuje na různé oblasti zdravotní péče, včetně:

  • Chirurgie
  • Infekční prevence
  • Pooperační péče
  • Péče o rány

Jejich široký sortiment zahrnuje produkty jako:

  • Obvazy
  • Sterilní obvazy
  • Specifikované hygienické potřeby

Inovace a Kvalita ve Zdravotnických Prostředcích

V centru filozofie Hartmann-Rico je neustálé hledání inovací a zdokonalení jejich produktů. Spolupráce s odborníky a důkladný výběr dodavatelů zajišťuje, že každý produkt splňuje nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

Ekologická Odpovědnost v Zdravotnictví

Hartmann-Rico se pyšní svým přístupem k udržitelnosti a vývoji produktů, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Ekologická odpovědnost je pro společnost prioritou.

Zpět do obchodu